Ghizlane Boukrit
    Openingsuren

  • Maandag: Afwezig
  • Dinsdag: Na afspraak
  • Woensdag: Na afspraak
  • Donderdag: Na afspraak
  • Vrijdag: Na afspraak
  • Zaterdag: Wachtdienst: 1733
  • Zondag: Wachtdienst: 1733


Zwangerschap

Wegens zwangerschap zal ik een tijdje afwezig zijn. Vanaf 13/05/2024 kan U bij mij terug een consultatie boeken. Tot dan! 

 

Over mij

In 2018 studeerde ik als arts af aan de Universiteit van Antwerpen. In 2018-2019 heb ik als consultatiebureau-arts gewerkt bij Kind&Gezin. Ik had er bewust voor gekozen om het dat jaar rustig aan te doen, aangezien ik naast mijn studies ook een trotste mama van twee prinsesjes ben (Assiya - °2015 en Aylin - °2019).

Het afwisselend karakter van Huisartsgeneeskunde maakt dat er elke keer wel iets nieuws te beleven is. Dit trekt me erg aan in dit specialisme. Tevens haal ik veel voldoening uit de nauwe arts-patiënt relatie in ons vakgebied. Een goed contact en wederzijds respect is voor mij essentieel.

Geneeskunde is een dynamische discipline. Met het oog om u de beste zorg te verlenen, baseer ik me op de meest relevante wetenschappelijk onderbouwde richtlijnen. Dit wordt ook wel Evidence Based Medicine genoemd. Zo school ik me continu bij, zoek ik op tijdens of na de consultaties en kan ik advies vragen aan andere zorgverleners.

 

Praktisch

Afspraak maken

Eén dag in de week ben ik er niet: momenteel is dit op maandag.

U kan zelf online een afspraak boeken. Hiervoor heeft u geen login nodig. Gelieve de reden van uw consultatie bij “nota’s” te melden. In de voormiddag kan u uw afspraak ook telefonisch vastleggen (op maandagen tot 14h00).

Kan u uw afspraak niet nakomen? Gelieve deze dan ook tijdig te annuleren (liefst online). Zo geeft u iemand anders de kans om op dat moment te consulteren.

Zijn er online geen plekken meer beschikbaar terwijl u ernstig ziek bent? Bel ons of kom uitzonderlijk langs. Dagelijks worden plaatsen gereserveerd voor dringende gevallen.

In het weekend kan u beroep doen op de wachtpost te Mechelen (1733).

Op consultatie

We voorzien standaard 15 minuten per consult. Bij meerdere en/of complexe problemen zal er een vervolgafspraak of eventueel een doorverwijzing voorgesteld worden.

Gelieve steeds uw identiteitskaart bij te hebben. Dit hebben we o.a. nodig voor de actualisatie van uw EMD (Elektronisch Medisch Dossier) en om uw verzekeringsstatuut na te kijken.